+316 83320592 info@rg-fotografie.com

DIENSTEN

Bekijk wat DARE voor u te bieden heeft.

DARE

Wij richten ons op de zakelijke markt en verzorgen event reportages, aftermovies, interieur- en exterieur beelden en meer.

Evenementen

Heeft u een evenement of congres? Wij verzorgen volledige en opvallende reportages die een onuitwisbare indruk zullen maken.

Interieur

Breng uw bedrijf in beeld en laat uw klanten kennismaken met uw bedrijf nog voordat ze geweest zijn.

Time- en hyperlapse

Met een timelapse of een hyperlapse laat u uw bedrijf of eventlocatie op een unieke en dynamische manier naar voren komen.

Vastgoed

Naast interieurfoto’s en video’s kunnen wij het exterieur niet vergeten. Wellicht in combinatie met een time- of hyperlapse?

Online gallery

Een prachtige online gallery voor je bezoekers om achteraf te bekijken of om te downloaden? Geen probleem!

Andere wensen?

Pers- en of twitterfoto’s, gebruiksrechten voor foto’s door derden, mooi fotoboek van uw evenement? In overleg is er veel mogelijk.

Teambuilding workshop

Wij bieden een unieke teambuilding workshop aan door uw medewerkers kennis te laten maken met lightpainting. Wij geven de deelnemers een taak en die voeren ze uit door te schrijven met licht. Dat is moeilijker dan je wellicht zal denken. De deelnemers moeten goed met elkaar overleggen, samenwerken en duidelijk communiceren om tot een juist resultaat te komen.

Waarom gebruik maken van deze workshop? Dat lees je hier:

Fotografie - Renzo Gerritsen

Ik verzorg de fotografie namens DARE en ben gespecialiseerd in zakelijke fotografie. In- of exterieur, portret of detail, event of meeting, ik weet als geen ander hoe belangrijk goed beeldmateriaal is. Vaak komt het voor dat bedrijven foto’s gebruiken die niet volledig de lading dekken of de boodschap uitspreken van het bedrijf. Zonde, want het kan zoveel deuren openen! Bezuinig niet op fotografie. Ga voor kwaliteit. Ik hoor graag wat ik voor u kunnen betekenen.

Video - Daniel Zonneveld

Ik ben de videograaf van DARE en ik ben gespecialiseerd in het maken van time- en hyperlapses en in het maken van korte dynamische films. Tegenwoordig is video onmisbaar voor de marketing en promotie van uw bedrijf of event. Een film gemaakt tijdens uw event of bewegend beeld van uw bedrijf, dat kan het verschil maken. Laat een onuitwisbare indruk achter bij uw klanten of bezoekers en laat een video schieten. Wilt u meer info? give us a call!

Kopje koffie...?

Wij denken graag met u mee!